Kaartleggen

De samenloop van omstandigheden tijdens het kaartleggen, van het schudden over het couperen en het trekken en leggen van de kaarten, geeft een betekenisvolle momentopname weer van je leven op dat preciese ogenblik; een samenvallen van de symbolische betekenis van de kaarten en jouw levensloop. Daardoor vertellen die kaarten je iets over jezelf, over de situatie waarin je je bevindt, over je psychologische situatie, over je relatie met anderen, over te maken keuzes, over ... . Degene die de kaarten duidt is tussenpersoon tussen kaarten en vraagsteller, en wil je helpen om je bewust te worden van dat waar je op dat moment in je leven -bewust en/of onbewust- mee bezig bent of mee geconfronteerd wordt ... .

Elke kaart heeft haar eigen specifieke betekenis die op zich weinig interpretatie toelaat. Kennis en ervaring, alsook een juiste en onbevooroordeelde interpretatie van indrukken die verbonden zijn aan de kaarten en doorgegeven worden vanuit het onderbewuste, kunnen je op weg helpen in jezelf of advies geven bij het maken van keuzes.

Alle duidingen zijn enkel goede raadgevers vanuit een samenspel van het bewuste en het onderbewuste. Nooit wordt aangegeven wat je 'moet' doen. De kaarten verstrekken enkel advies; wat je ermee doet hangt af van je vrije wil. Laat dan ook nooit je leven afhangen van de kaarten !

 

 

Sitemap