Numerologie

Bij je geboorte word je totaal willekeurig een naam toegekend. Het is geen 'etiket' dat je wordt opgekleefd maar -doorheen het 'toeval' van de werking der synchroniciteit- een totaalbeeld van je eigen identiteit.

De numerologische waarden die worden berekend aan de hand van de letters van je naam geven je antwoord op de vraag : wie ben ik, wat zijn mijn goede en mijn minder goede kantjes ? Ze geven weer welke jouw talenten zijn en hoe je die kan benutten om er voor jezelf zoveel mogelijk uit te halen. Kortom : door de kennis van je eigen mogelijkheden word je bewustzijn verscherpt en leer je vooral jezelf beter kennen. Daardoor ben je beter voorbereid op de -nu ook gekende- uitdagingen die je te wachten staan. Dit kan je bvb. helpen bij het maken van studie- of beroepskeuzes ...

Ook je geboortedatum wordt bepaald door 'het moment'. De cijfercombinaties vertellen je over je levenspad en de lessen die je te leren hebt; de combinatie met tijdstippen in je leven vertelt je dan weer meer over de cyclussen die invloed op je hebben. 

 

Sitemap