workshop 'Zonnepoort-initiatie'' 
ter bescherming of zuivering

Mercurius

v op aanvraag v

Energieën zijn alomtegenwoordig en dringen constant binnen in je leven. Veelal zijn we ons daar niet bewust van en is het gewoon 'het leven zoals het is'. Maar soms is het méér dan 'zomaar' en bedreigen ze je in negatieve zin.

Oorzaken daarvan kunnen te vinden zijn in de natuur zelf of in de aanwezigheid van negatieve entiteiten in je omgeving of bij jezelf, maar ze vinden ook heel regelmatig hun ontstaan in een negatieve uitstraling die uitgaat van anderen naar jouw persoon, leven of omgeving toe. Aanzetten daartoe zijn van velerlei aard. Denk daarbij maar aan jaloezie, nijd, kwaadheid enzomeer ... ... ... Een overtuigende gedachte bij de ander kan reeds sterk genoeg zijn om je een 'slecht' en meestal moe-makend gevoel te geven, soms is de opgewekte energie zo sterk dat je er lange tijd hinder van ondervindt ... bewust of onbewust ... .Extreem kan je slachtoffer zijn van rituelen zoals we die vinden in voodoo of in de zogenaamde 'zwarte magie'.

In de workshop worden enkele eenvoudige tips gegeven hoe deze omstandigheden te herkennen. En één van de middelen die we kunnen benutten om ons te beschermen en onze omgeving te zuiveren is een 'Zonnepoort' ... tot ons gekomen vanuit de traditie der Ouden. 

Tijdens deze  workshop maken we samen elk onze eigen individuele 'Zonnepoort', waarbij we tenvolle gebruik maken van de energie van de maan ... 

Een gezuiverde kaars is inbegrepen en naar aloude traditie wordt deze initiatieworkshop afgesloten met een drankje en een knabbel.

Mee te brengen : een flesje met een etherische olie die je zélf hebt uitgekozen voor deze gelegenheid (te verkrijgen in elke esoterische winkel). 

Deze workshop wordt ook georganiseerd op aanvraag vanaf 4 deelnemers.


Bijdrage : 15

Pendelen ... met Zadanaël

Mercurius

v 5 delen, 1 avond per week - op aanvraag v

Wat houdt 'pendelen' nu eigenlijk in, hoe begin je eraan, wat zijn de mogelijkheden. Kortom : hoe ga je om met dit diep-intrigerende spel tussen boven- en onderbewustzijn, tussen onderbewustzijn en bewustzijn?

Deze kursus richt zich vooral naar elkeen die geďntrigeerd is door het medium, die er meer wil van weten, die er wil mee leren omgaan, en naar de beginnende pendelaar die nog zijn weg zoekt ...

Tegelijk bevorder je de ontwikkeling van je intuďtieve bewustzijn door je af te stemmen op je innerlijke Zelf en op je omgeving. Evenals meditatie vereist pendelen concentratie en geestelijke verstilling, waardoor je niet alleen in staat gesteld wordt om je af te stemmen op de stem van je innerlijke wijsheid en deze te vernemen, maar ook op de stem van onze aloude Moeder Aarde en de wijsheid van de kosmos.

Het onderliggende gedachtegoed spruit voort uit overgeleverde kennis en eigen ervaring, waarbij diepe, doorgegeven wijsheden van een pater Kapucijn ons begeleidden.

Inbegrepen : een begeleidende kursus en vele pendelkaarten
Indien je zelf reeds een pendel hebt mag je die natuurlijk meebrengen ...

Deze kursus kan ook bij jou thuis worden georganiseerd vanaf 6 tot maximaal 8 deelnemers ... heb je hiervoor interesse, neem dan gerust met Mercurius contact op voor de voorwaarden.

Bijdrage : 95 per persoon
minimaal 4 tot,maximaal 8 deelnemers

Sitemap